Kloeckner Besteloverzicht

Besteloverzicht

Met het Kloeckner Metals ODS besteloverzicht bent u altijd op de hoogte van uw order. Of het nu gaat om volledige of gedeeltelijke levering, u houdt het eenvoudig bij.

 

Gedetailleerde informatie

In het besteloverzicht in onze Kloeckner Metals ODS Onlineshop ontvangt u alle actuele informatie over uw open en voltooide leveringen. U bent dus altijd op de hoogte van alle bestelgegevens en de huidige bezorgstatus. Uw registratie is heel eenvoudig: neem contact met ons op via het onderstaande formulier (zie onderstaande link) en ontvang meteen uw activeringslink.

De voordelen van het geïntegreerde besteloverzicht:

 • Volledige lijstweergave van open zendingen, voltooide zendingen en deelzendingen
 • Status van toekomstige leveringen
 • Alle documenten van uw order, inclusief fabriekscertificaten
 • Bestellingen sneller vinden
 • Individuele order regels opnieuw bestellen
 • Gevoelsmatig gebruik
 • Klantenservice

Altijd up-to-date

Het besteloverzicht in de Kloeckner Metals ODS Onlineshop maakt het u mogelijk op elk moment informatie te krijgen van alle geopende en voltooide leveringen en deelleveringen, ongeacht of ze per telefoon of via de Kloeckner ODS Onlineshop zijn ontvangen.

Dankzij de tabelweergave kunt u snel en effectief de levering vinden die voor u essentieel is. Klik eenvoudig op de regel van uw geselecteerde bestelling of het plus-pictogram aan de rechterkant. Het overzicht vergemakkelijkt het ook voor u om uw producten te analyseren op het gebied van hoeveelheden en prijzen, wat geavanceerde interne gegevensanalyses aanzienlijk vereenvoudigt.

Is uw levering al onderweg?

Zekerheid over leveringen is cruciaal voor het succes van uw bedrijf en het Kloeckner-besteloverzicht kan daarbij helpen. Hier vindt u specifieke informatie over de status van uw open leveringen. Zo weet u altijd of uw bestelling nog op voorraad is of al onderweg is naar u. Ook kunt u gedeeltelijke leveringen gemakkelijk en up-to-date bekijken. Op deze manier kunt u uw huidige voorraad plannen en efficiënter bestellen dan ooit tevoren.

Belangrijke documenten altijd bij de hand

Vermijd in de toekomst de tijdrovende opslag van uw leverdocumenten en laat ze verwerken in het Kloeckner-besteloverzicht. Hier zijn alle vereiste documenten, zoals orderbevestigingen, leveringsbonnen, facturen eenvoudig te downloaden. Selecteer een levering en vind gemakkelijk het gewenste document. Als u in uw bestelling fabriekscertificaten hebt aangevraagd, zijn deze ook als downloads beschikbaar in uw besteloverzicht. De beschikbaarheid van uw bestellingen is niet alleen eenvoudiger en sneller, maar vooral duidelijk, omdat al uw leveringsdocumenten op één plaats worden verzameld.

Vind snel en eenvoudig de juiste levering

Het gebruik van het besteloverzicht wordt mogelijk als u bent ingelogd in onze Onlineshop. Dankzij de gevoelsmatige sorteer-, filter- en zoekfunctie kunt u eenvoudig de vereiste informatie selecteren op basis van uw vereisten. Via het geïntegreerde zoekveld kunt u kiezen op volgorde van bestelling, bestel- of materiaalnummers en materialen. U kunt ook de selectie van de bezorgstatus gebruiken om de momenteel verwerkte, gedeeltelijk afgeleverde of volledig afgeleverde bestellingen weer te geven. Door het selecteren van de kolomkoppen is het ook mogelijk de gegevens in de tabel te sorteren.

Uw Koeckner Metals ODS Klantenservice

Als u vragen heeft over het Kloeckner-besteloverzicht of als u andere problemen heeft, dan helpt onze klantenservice u graag verder. U kunt ons bereiken via de telefoon of via het contactformulier. Het Kloeckner-besteloverzicht geeft u een compleet overzicht van al uw bestellingen en maakt uw dagelijkse werkzaamheden dus veel eenvoudiger en efficiënter. Praat met uw Koeckner-contactpersoon of gebruik het onderstaande formulier om te profiteren van de voordelen van onze service.

 

Lees hier meer over het Kloeckner Besteloverzicht

Meer informatie over
Klöckner Onlineshop

  Naam

  Bedrijfsnaam

  Plaats

  E-mail